Amona Mari Lutxi / [testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Álvarez] - Amuriza, Miren (Familia milakolore (Elkar, Katxiporreta), 2019)
Amona Mari Lutxi! amona Mari Lutxi! ahalko zeniguke zahar-etxeko familia nolakoa den erakutsi?