Jostailu berria : jeloskortasunari buruzko liburua - Balzaretti, Carla; Ibarrola, Begoña; Garagarza Urkia, Maialen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta adierazten laguntzen die; kasu honetan, jeloskortasuna. Woody munduko cowboy zoriontsuena zen, baina jolas egiteko gogo guztia joan zaio. Irribarrea galdu du eta ezin aurkitu dabil Zergatik izango ote da?
3 urtetik aurrera (urdina)
Atarian: Disney PIXAR Toy Story Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Jeloskortasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak