Jostailu berria : jeloskortasunari buruzko liburua / [edizioa eta testuak, Carla Balzaretti ; itzulpena, Maialen Garagarza Urkia (Bakun SL)] ; Begoña Ibarrola, familientzako aholkuak - Balzaretti, Carla (Disney emozioak, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta adierazten laguntzen die; kasu honetan, jeloskortasuna. Woody munduko cowboy zoriontsuena zen, baina jolas egiteko gogo guztia joan zaio. Irribarrea galdu du eta ezin aurkitu dabil Zergatik izango ote da?