Abentura bat Egipton - Durkin, Frances; Cooke, Grace; Barker, Vicky; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Historionautak denboran atzera joan dira antzinako Egiptora, eta zure laguntza behar dute iraganeko sekretuen berri jakiteko. Hilobi liluragarriak esploratuko dituzte, baita hieroglifoak deszifratu, faraoiak nola momifikatzen zituzten ikusi, eta beste munduan jainko-jainkosek hildakoen gainean nola gobernatzen zuten ikasi ere. Bat egin Historianautekin! Istorio bat, benetako gertakariak eta jarduerak, modu zirraragarrian nahasirik. Historiari bizia emateko modu ezin hobea!
Glosarioa: 78. or.
8 urtetik aurrera (gorria)
Azalean: Istorio bat, gertakariak, jarduerak
An egyptian adventure
Keywords: Egipto -- Historia; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura