Zigorgabeko loria : Donostia 1813 / Josean Olabe - Olabe, Josean (Itsasgora, 2019)
Penintsulan okupazio napoleondarren garaia bukatzear dago. Gerrilak eta armada espainiarrak, indar britainiarrek eta portugaldarrek lagundurik, mugarantz atzeraka daramate Joseph Bonaparteren gobernua. Han Donostia zain dago, han loria zain dago, eta zerbait gehiago...