Aspertuta Minimoni? / [testua eta marrazkiak] Rocio Bonilla ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Algar, 2019)
Minimoni handitu egin da eta, margotzen jarraitzen badu ere, beste gauza asko ere egiten ditu: txangoak, astelehenero ikastetxean bere lagunekin elkartu, hockeyan aritu, liburutegian irakurri, amonarekin jolastu... Baina igandeetan ez dago egitekorik ezer. Hau asperdura! Edo beharbada ez?