Nola hitz egiten dute animaliek? - Pym, Christine; Daynes, Katie; Harrison, Suzie; Devas, Fredi; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Nola hitz egiten dute animaliek? Zergatik egiten dituzte animaliek dantzak eta beren burua nabarmentzeko gauzak? Zer esan nahi dute animalien bereizgarriek? Aurkitu erantzunak irudi ederrez beteriko liburu leihatiladun honetan. Altxatu leihatilak.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: How do animals talk?
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak