Nola hitz egiten dute animaliek? / [ilustrazioak, Christine Pym ; diseinua, Suzie Harrison ; testua, Katie Daynes ; animalietan aditua, Fredi Devas doktorea ; itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL)] - Pym, Christine (Lehen galderak eta erantzunak (Ttarttalo), 2018)
Nola hitz egiten dute animaliek? Zergatik egiten dituzte animaliek dantzak eta beren burua nabarmentzeko gauzak? Zer esan nahi dute animalien bereizgarriek? Aurkitu erantzunak irudi ederrez beteriko liburu leihatiladun honetan. Altxatu leihatilak.