Bihotz ausarta / Joanes Urkixo ; azaleko irudia, Mikel Casal - Urkixo, Joanes (Sail urdina (Begiko), 2018)
Urtzik hamalau urte ditu eta bizitza ez zaio oso atsegina iruditzen. Aitaren errietak eguneroko ohitura bihurtu dira, azterketetan ustelak ateratzen hasi da... eta hori gutxi balitz, munduko neskarik zoragarrienaz maiteminduta dago, baina hark ez dio jaramonik egiten... Etsipena eta itxaropena aurrez aurre egongo dira Urtziren bihotz ausartan.