Aral itsasoa - Fernandes, José Carlos; Gomes, Roberto; Elustondo, Miel Anjel (: Harriet Ediciones, 2019)
Belicer zihoan 713 hegazkina inoiz ez zen helmugara heldu. Hegazkina handik bi egunera aurkitu zuten Yucatango oihanaren bihotzean, Uxmaletik hur. Ez zuen kalterik, baina ez zegoen eskifaiaren ez bidaiarien aztarnarik. Adituek airekoaren kutxa beltzak aztertu zituztenean, guztiz harritu ziren: hegazkinaren eta aire-kontrolatzaileen arteko elkarrizketak bildu ordez, grabazioek ezohiko istori istorioak jasotzen zituzten, itxuraz bata bestearekin ikustekorik ez zutenak,eskifaiako inorena ez zen ahots latz eta monotono batek esanak.
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura