Ametsen faktoria - Urrutia, Jose Martin (1961-2018); Zizt! Kultur Elkartea ([Errenteria] : Eztena : Zizt! Kultur Elkartea, 2018)
«Itsasorantz umezurtz, arima galduak bezala, doaz gure ametsak, pasadizoak, ipuin kontaezinak, hitz jarioak, proklamak, diskurtsoak, eskutitz bukatugabeak, inoiz ikasi ez ditugun otoitzak, izunak, desioak... Gauero botatzen dituzue, eta hor joaten dira errekatik, norbaitek batuko dituen esperantzarekin».
Keywords: Antzerkia; Antzerkia; Helduentzako Literatura