Geldi hor, amesgaiztoa! - Gaudrat, Marie-Agnès; Benaglia, Fred; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Ai, ai, ai, Olaialaiak amesgaizto itsusia izan du. Zorionez, esnatu denean, kuxu topatu du ondoan, bere munstro-lagun txikia. Kuxuk berri ona eman dio: "ez izan beldug, amesgaiztoak zeuk asmatzen dituzu zeuge buguan...". Hori beste kontu bat da! Album samurra amesgaiztoak kontrolatzeko. Ariketak eta pediatra aditu baten aholkuak barruan.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Au pied, cauchemar!
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Amesgaiztoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak