Geldi hor, amesgaiztoa! / Marie-Agnès Gaudrat ; [ilustratzailea] Fred Benaglia ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Gaudrat, Marie-Agnès (Nire lehen emozioak (Ttarttalo), 2019)
Ai, ai, ai, Olaialaiak amesgaizto itsusia izan du. Zorionez, esnatu denean, kuxu topatu du ondoan, bere munstro-lagun txikia. Kuxuk berri ona eman dio: "ez izan beldug, amesgaiztoak zeuk asmatzen dituzu zeuge buguan...". Hori beste kontu bat da! Album samurra amesgaiztoak kontrolatzeko. Ariketak eta pediatra aditu baten aholkuak barruan.