Ospa, amorrua! - Gaudrat, Marie-Agnès; Benaglia, Fred; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Kokoteraino egun ustel honekin, kokoteraino! Bat-batean Olaialaia oihuka eta lurrari ostikoka hasi da. Bere amorruarekin bakarrik geratu denean, bakean uztea nahi du, baina amorrua laguntzera etorri zaio. Eta ez du alde egingo dena konponduta egon arte! Album umoretsua amorruarekin adiskidetzeko. Ariketak eta pediatra aditu baten aholkuak barruan.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Au pied, cauchemar!
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Amorrua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak