Pepita Aihen - Iglesias, Gracia; Sierra Listón, David; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2019)
Hauxe duzu ipuina Pepita Aihenena, kalera ateratzen zen bakoitzean haizeak eramaten zuenarena. Hegan urrunegi joan ez zedin, haren familiak hainbat neurri hartu zituen. Lortuko al dute hegan ihesi joan eta betiko ez galtzea?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak