Pepita Aihen / [testua] Gracia Iglesias ; [ilustrazioak] David Sierra Listón ; [itzulpena, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Iglesias, Gracia (Mezulari, 2019)
Hauxe duzu ipuina Pepita Aihenena, kalera ateratzen zen bakoitzean haizeak eramaten zuenarena. Hegan urrunegi joan ez zedin, haren familiak hainbat neurri hartu zituen. Lortuko al dute hegan ihesi joan eta betiko ez galtzea?