Analfabetoa - Astiz, Iñigo (Zarautz : Susa, 2019)
Denok gara analfabeto iberieraz idatzitako inskripzio baten aurrean, baina horrek ez du esan nahi gaur egun inguratzen gaituzten mezuak osotasunean ulertzen ditugunik. Hain zuzen ere, kodeak, zeinuak ulertzeko saiakerak -batzuetan ezintasunak, beste batzuetan ulertzeak ematen duen poz txikiak- zeharkatzen du Iñigo Astizen bigarren poema liburua.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak