Itsas bizimina - Otxoteko Vaquero, Pello (Donostia : Balea zuria, 2019)
Azken finean gure bizitza mugagabearen lipar bat besterik ez da. Eta infinituaren bila dabilenak, arnasestuka begiak itxi behar ditu, itsasoaren uhinetan murgiltzen askatu, eta gorputza, nora ezean dabilen txalupa bailitzan eskifaiarik gabe kulunkatzen utzi. Une horietan, ur bareak gogoetaren sena lasaitzen duenean poesiaren misterioa azaleratuko du.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura