Isilpeko sekretuak : sotanapekoak / Aritza Bergara ; itzulpena, Eneko González - Bergara, Aritza (Aritza Bergara, 2018)
Euskal Herriko elizgizonen artean hilketa segida bat aztoratzen ari da gizartea. Haien arteko lotura bakarra: hilotzek anputazioak dauzkate. Nor ote da gertaeren arduraduna? Zer dela eta bortizkeria hau guztia? Iritzi publikoari kosta lain kosta ostentzen saiatu zaion arren, azken hamarkadetan izandako kontu izugarrienetakoa den hau argitzeko asmoz ari dira elkarlanean ertzain bat eta kazetari bat.