Sirabun 5 urte : proposamen didaktikoa - Albertoyos, David Arnau; Iglesias Iglesias, Rosa María; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2016)
1. liburukia: Nola erabili proposamen didaktiko hau? Sirabun, oinarri metodologikoak, berrikuntza+ 1. ARDATZA: Antzinako Erroma 2. ARDATZA: Inkak 3. ARDATZA: Aurkikuntzen garaia 4. ARDATZA: Industria Iraultza
2016/09/28
5 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak