Sirabun 5 urte : proposamen didaktikoa / egileak: Rosa María Iglesias Iglesias ... [et al.]; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ; ilustrazioak, David Arnau Albertoyos ... [et. al]] - Albertoyos, David Arnau; Iglesias Iglesias, Rosa María (Sirabun proiektua, 2016)
1. liburukia: Nola erabili proposamen didaktiko hau? Sirabun, oinarri metodologikoak, berrikuntza+ 1. ARDATZA: Antzinako Erroma 2. ARDATZA: Inkak 3. ARDATZA: Aurkikuntzen garaia 4. ARDATZA: Industria Iraultza