Sirabun 4 urte : proposamen didaktikoa - Bén-Arab, Mariam; Iglesias Iglesias, Rosa María; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2016)
1. liburukia: Nola erabili proposamen didaktiko hau? Sirabun, oinarri metodologikoak, berrikuntza+ 1. ARDATZA: Japonia; Ingurunea, jaiak eta egun bereziak Eranskina 2. ARDATZA: Mexiko. 3. ARDATZA: Kenya 4. ARDATZA: Paris
2016/03/15
4 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak