Sirabun 3 urte : proposamen didaktikoa - Díaz, Alberto; Iglesias Iglesias, Rosa María; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2016)
1. liburukia: Nola erabili proposamen didaktiko hau? Sirabun, oinarri metodologikoak, berrikuntza+ 1. ARDATZA: Etxea eta familia; Ingurunea, jaiak eta egun bereziak Eranskina 2. liburukia 2. ARDATZA: osasuna eta dieta mediterraneoa. 3. ARDATZA: parke naturalak
2016/03/15
3 urte
2016/03/15
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak