Sirabun 3 urte : proposamen didaktikoa / egileak: Rosa María Iglesias Iglesias ... [et al.]; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ; ilustrazioak, Alberto Díaz ... [et. al]] - Díaz, Alberto; Iglesias Iglesias, Rosa María (Sirabun proiektua, 2016)
1. liburukia: Nola erabili proposamen didaktiko hau? Sirabun, oinarri metodologikoak, berrikuntza+ 1. ARDATZA: Etxea eta familia; Ingurunea, jaiak eta egun bereziak Eranskina 2. liburukia 2. ARDATZA: osasuna eta dieta mediterraneoa. 3. ARDATZA: parke naturalak