Euskal Herria beti! - Aurkenerena Barandiaran, Joseba (Anglet : Zortziko, 2018)
Honako hau euskara, euskaldunak eta Euskal Herria gaitzat dituen liburua da. Historia, Kultura, diaspora, pasadizoak, bidaiak, mito eta tradizio zaharrak, atsotitz eta irain bildumak... dira, besteak beste, liburuaren nondik norakoa gidatzen duten arloak. Bihotzez eta pasioz idatzia dela erran daiteke.
Keywords: Euskal Herria -- Historia- -- Bitxikeriak; Monografiak