Fakin Xokona - Goitia Abadia, Oier ([S.l.] : Ataramiñe, 2012)
Kartzela oro da Fakin Xokona, baina preso bakoitzak bizi du bere kartzela. Hona Oier Goitiak sentitutako malkoen katedrala, garratz bezain gozoa.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura