Fakin Xokona / Oier Goitia Abadia - Goitia Abadia, Oier (Euskal errepresaliatu politikoen literatura koadernoak, 2012)
Kartzela oro da Fakin Xokona, baina preso bakoitzak bizi du bere kartzela. Hona Oier Goitiak sentitutako malkoen katedrala, garratz bezain gozoa.