Zeru beraren azpian : "Winnipeg" Txilera bidean - Salvador, Eugenia; Martí Constans, Núria; Oyarbide, Alazne; Canela, Judit (Barcelona : La Mar de Fácil, 2018)
"Aktual" bilduman, Irakurketa Errazera egokituta dauden autore garaikideen obrak aurkituko dituzue, narratiba irakurle guztiengana hurbiltzeko. Itsasontziaren kroskoan arreta ematen zuten letra batzuk zeuden idatzita. Oso izen arraroa zen, hitz ezezagun bat. Ez zekien nola ahoskatzen zen. "Winnipeg" jartzen zuen eta itsasontziaren izena zen. -Ikusi duzu, Miranda?-esan zuen Teresak-. Txilera eramango gaituen itsasontziaren izena Winnipeg da. Gustatzen zaizu? Mirandak buruarekin baietz esan zuen eta itxaropenez irribarre egin zuen
Les mateixes estrelles
Keywords: Helduentzako Literatura; Irakurketa erraza