Mog eta umetxoa - Kerr, Judith; Navarro, Koro (Madrid : HarperKids, 2018)
Umetxo bat bisitan etorri, eta guztiz hondatu da Mogen egun baketsua. Mogek lo egin eta jolastu nahi du, besterik ez, baina ezin da halakorik egin ume txiki bat inguruan dabilenean! «Mogi ikaragarri gustatzen zaizkio umeak» esan du Thomas andreak, baina orain Mog ez dago horren seguru.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Katuak; Animalienganako maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura