Amona eta beste hamar - Izagirre Olaizola, Ander; Gabiria, Julen (Madrid : Libros del K.O., 2018)
Atotxan, haurtzaro bakarti, estoiko eta zoriontsua igaro nuen. Oraingo nire gauza asko ulertzen ditut, gogoratzen dudanean bederatzi edo hamar urte nituela, partida hasi baino ordu erdi lehenago, bakar-bakarrik igotzen nintzela ekialdeko tribunako zementuzko harmailetara, eta zutikako gunearen eta eserlekuen arteko hesien kontra jartzen nintzela. Atotxak oihan usaina zeukan.
Keywords: Futbola -- Oroitzapenak; Monografiak