Super patata : Super Patataren jatorria - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2019)
Maltzur doktore gaiztoak Supermax,ilerik apainena duen justiziaren defendatzailea, patata bihurtu du. Eta, hori gutxi balitz, aurre egiten dion edonor patata bihurtzeko mehatxu egin du. Maltzur doktoreak ez daki, ordea, Supermax, orain patata bat den arren, ez dela tuberkulu soila. Superpatata da.
6 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura