Super patata : Super Patataren jatorria / [gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde] - Laperla, Artur (Mamut nire lehen komikia, 2019)
Maltzur doktore gaiztoak Supermax,ilerik apainena duen justiziaren defendatzailea, patata bihurtu du. Eta, hori gutxi balitz, aurre egiten dion edonor patata bihurtzeko mehatxu egin du. Maltzur doktoreak ez daki, ordea, Supermax, orain patata bat den arren, ez dela tuberkulu soila. Superpatata da.