Sorgin amorratua - Sennell, Joles; Malagón, Maite; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2006)
Sorginen herrian, sekulako iskanbila sortu da Edabe Berdearen errezeta dela-eta. Moldatuko ote dira Emaneman eta Maritruskil? Sorginen bidez ikasiko duzu indarrez ez dagoela gauza handirik lortzen.
8 urtetik aurrera (gorria)
Haurrekin balioen heziketa landu nahi duten guraso eta irakasleek, bilduma honi buruzko gida didaktiko bat dute dohainik eskura erein@erein.com web orrian.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Sorginak; Bakea; Indarkeria; Balioak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak