Sorgin amorratua / Joles Sennell ; irudiak, Malagón ; [itzulpena, Rostta Testu Zerbitzuak ; proposamen didaktikoa, Teresa Soler Cobo] - Sennell, Joles (Balioen txanda (Erein), 2006)
Sorginen herrian, sekulako iskanbila sortu da Edabe Berdearen errezeta dela-eta. Moldatuko ote dira Emaneman eta Maritruskil? Sorginen bidez ikasiko duzu indarrez ez dagoela gauza handirik lortzen.