Winnie Pooh - Milen, A.A. (1882-1956); Shepard, Ernest H. (1879-1976); Igerabide, Juan Kruz (Berriozar : Denonartean, 2019)
Bere seme Christopher-entzat idatzitako ipuin batzuetatik jaio zen Winnie Pooh hartza 1926an; umearen trapuzko hartz bat zen, eta huraxe hartu zuen protagonistatzat semeari fantasiazko ipuinak kontatzeko, Pooh eta haren lagunak gaitzat hartuta.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak