Winnie Pooh / A.A. Milne ; ilustratzailea, E.H. Shepard ; itzultzailea, Juan Kruz Igerabide - Milen, A.A. (1882-1956) (Denonartean, 2019)
Bere seme Christopher-entzat idatzitako ipuin batzuetatik jaio zen Winnie Pooh hartza 1926an; umearen trapuzko hartz bat zen, eta huraxe hartu zuen protagonistatzat semeari fantasiazko ipuinak kontatzeko, Pooh eta haren lagunak gaitzat hartuta.