Ipuin harrigarriak / Salvador Commellesen egokitzapena [irakurketa errazera] ; [ilustrazioak, Daniel Soms ; itzulpena, Alazne Oyarbide] - Comelles, Salvador (Aktual (La mar de fácil), 2018)
"Aktual" bilduman, Irakurketa Errazera egokituta dauden autore garaikideen obrak aurkituko dituzue, narratiba irakurle guztiengana hurbiltzeko. Ale honetan bost ipuin harrigarri irakur daitezke: "Ate irekia" (H. H. Munro "Saki"), "Erregetako oparia" (O. Henry), "Lepokoa" (Guy de Maupassant), "Mendekua" (Antón P. Chéjov) eta "Mamua" (Horacio Quiroga).