Bazen behin baso magiko bat - Riddell, Chris; Arana, Aitor ([Durango] : Ibaizabal, 2018)
Kapa orlegitxok basoa zeharkatu behar du, Rapunzelen jaira iritsiko bada. Baina pertsonaia asko eta asko agertuko zaizkio bidean: piztia iletsua eta betiluna, hiru txerritxo arkitektogai harroputz, nabarmenkeriaz jotzen duen harpa sorgindua... Helburua duen dantzaldira heltzea lortuko ote du? Chris Riddell ipuin tradizionalez betetako baso batean umoretsu sartu da, eta bertako protagonistarik ezagunenetakoei bizi berria eman die.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Basoak; Abenturak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak