Mintxo - Berzosa Martinez, Miguel; Elustondo, Miel Anjel; Muro, Gregorio ([Urnieta] : Harriet, 2018)
Mintxo orain dela lau hamarraldi sortu zen Ipurbeltz aldizkarian. Klasiko bat da haurrentzako komikian euskaraz. Herriko seme betikoa da Mintxo, baldar bezain baldresa, eta zinemagintza mutuaren garaiko heroien umore fisiko eta bisual bera du. Umore zuria eta denboraz gaindikoa da Mintxorena, adin guztietako irakurleek ere gogo onez hartuko dutena
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura