Beste bost minutu - Altés, Marta; Markuleta, Gerardo (Barcelona : Blackie Books, 2019)
Denbora, bai gauza bitxia. Aitak askotan aipatzen du gaia. Hala ere, nire ustez, nik berak baino gehiago dakit denboraz...
0-4 urte (uirdina)
Jatorrizko izenburua: Five more minutes
Keywords: Album ilustratuak; Denbora -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura