Beste bost minutu / [testua eta marrazkiak] Marta Altés ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - Altés, Marta (Blackie Little Books, 2019)
Denbora, bai gauza bitxia. Aitak askotan aipatzen du gaia. Hala ere, nire ustez, nik berak baino gehiago dakit denboraz...