Judyk ez du amore ematen : frustrazioa onartzeari buruzko liburua - Balzaretti, Carla; Ibarrola, Begoña; Garagarza Urkia, Maialen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, frustrazioa. Arazoak? Zailtasunak? Ezerk ezin du Judy geldiarazi. Eta dena galduta dagoela iruditu arren... Judyk ez du amore ematen! Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.
3 urtetik aurrera (urdina)
Atarian: Disney Zootropolis
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Frustrazioa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura