Judyk ez du amore ematen : frustrazioa onartzeari buruzko liburua / [edizioa eta testuak, Carla Balzaretti ; itzulpena, Maialen Garagarza Urkia (Bakun SL)] ; Begoña Ibarrola, familientzako aholkuak - Balzaretti, Carla (Disney emozioak, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, frustrazioa. Arazoak? Zailtasunak? Ezerk ezin du Judy geldiarazi. Eta dena galduta dagoela iruditu arren... Judyk ez du amore ematen! Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.