Non bizi da untxia? : animaliak bilatzeko liburu handia - Versteeg, Lizelot; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Untxia bere etxea bilatzen ari da. Hainbat lekutan ibili da bere etxearen bila: lorategian, mendian, etxaldean... Etxe asko aurkitu ditu, bai eta animalia asko ere! Zuk ere aurki ditzakezu. Bilatu untxiarekin batera. Etxe asko, forma asko eta animalia asko aurkituko dituzu, eta batetik hamarrera arte zenbatzen trebatuko zara! Kolore askoko liburu dibertigarri honekin, orduak eta orduak pasatuko dituzu animaliak bilatzen eta zenbatzen.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Waar woont konijn?
Keywords: Album ilustratuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura