Non bizi da untxia? : animaliak bilatzeko liburu handia / [testua eta marrazkiak, Lizelot Versteeg ; itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Versteeg, Lizelot (Ttarttalo, 2017)
Untxia bere etxea bilatzen ari da. Hainbat lekutan ibili da bere etxearen bila: lorategian, mendian, etxaldean... Etxe asko aurkitu ditu, bai eta animalia asko ere! Zuk ere aurki ditzakezu. Bilatu untxiarekin batera. Etxe asko, forma asko eta animalia asko aurkituko dituzu, eta batetik hamarrera arte zenbatzen trebatuko zara! Kolore askoko liburu dibertigarri honekin, orduak eta orduak pasatuko dituzu animaliak bilatzen eta zenbatzen.