Zenbat kume? - Genechten, Guido Van; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Liburu honetako ama guztiak erditzear daude. Baina zenbat kumetxo ekarriko dituzte mundura? Animalien kumeei buruzko liburu errimadun polit eta dibertigarri bat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Hoeveelbaby poesjes?
Keywords: Album ilustratuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura