Zenbat kume? / [testua eta ilustrazioak] Guido van Genechten ; [itzulpena, Bakun itzulpen zerbitzuak] - Genechten, Guido Van (Ttarttalo, 2018)
Liburu honetako ama guztiak erditzear daude. Baina zenbat kumetxo ekarriko dituzte mundura? Animalien kumeei buruzko liburu errimadun polit eta dibertigarri bat.