Lotara! - Desbordes, Astrid; Martin, Pauline; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Atzo gauean, zortzi eta erdietan, amak ipuin bat irakurri zidan. Ondoren, besakatu, eta esan zidan: -Lokartu azkar, Xuban maitea.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Au lit!
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Loa; Haur eta Gazteentzako Literatura