Lotara! / Astrid Desbordes ; [ilustratzailea] Pauline Martin ; [itzulpena, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Desbordes, Astrid (Ttarttalo, 2018)
Atzo gauean, zortzi eta erdietan, amak ipuin bat irakurri zidan. Ondoren, besakatu, eta esan zidan: -Lokartu azkar, Xuban maitea.