Ikusten al duzu nire isatsa? - Bijsterbosch, Anita; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Asmatu nor naizen! Liburu honetako basoko animaliek isatsa soilik erakusten dute hasieran, Isats iletsuak, txiki-txikiak, biribilak... Ba al dakizu zer animalia dagoen hegalaren atzean? Eta kumeak non bizi diren? Ikus ezazu! Liburu polit honetan, isats bakoitza zer animaliari dagokion asmatu beharko dute haurrek.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Zie je mjin staart?
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura